Yrityksestä

Tmi Kasvunmahdollisuus Teemu Salminen alkoi jo vuonna 2007, tosin eri tarkoitukseen ja toisella nimellä. Keskiössä oli tuolloinkin oman kasvamisen ja oppimisen haastaminen, ihmisten kohtaaminen ja heidän elämäänsä uusien näköalojen tarjoaminen – PartyLite edustajana.

Muutaman vuoden toiminimi oli pöytälaatikossa, kunnes vuonna 2019 oli aika aktivoida se uudelleen. Silloin yrityksen nimi muuttui nykyiseen muotoon. Ajatuksena oli rakentaa yritystoimintaa, joka yhdistää sekä ohjaamisosaamistani että verkostomarkkinointia. Ensin painottuisi verkostomarkkinoinnin välineellinen arvo sekä itselle että partnereille tai tiimiläisille oman elämän unelmien mahdollistamiseksi.

Vuoden 2021 kesällä painoitus vaihtui siirtyen jo aiempien kaavailuiden mukaisesti ohjaamisen, terapian ja rinnalla kulkemisen teemoihin keskittyväksi. Olitpa yksilöasiakas, kumppanisi kanssa parisuhteen kiemuroita aukomaan aikova tai yhteisösi kehitysvaiheen sujuvoittamista etsivä, Tmi Kasvunmahdollisuus Teemu Salminen – tuttavallisemmin Kasvunmahdollisuus – on luotettava kumppanisi oman kasvusi vaiheissa.